Инфлуенсърката, която има  жилища в родния си Пловдив, но през повечето време живееше в столицата докато бе още заедно с предишния си мъж Илиян Найденов успя да направи сполучлива инвестиция в ново жилище. За да не плаща пари за колосални наеми в София.

Гани винаги е била финансово обезпечена, факт, с който парадира в социалните мрежи. Пръска големи суми за грим, тоалети и пластични корекции. Че за едно жилище ли няма да намери средства?

През пролетта Джулката се похвали, че се е обзавела с въпросния  апартамент, който се намирал в горичка и с прекрасна гледка към планина Витоша. Тогава с пост в социалната мрежа моделката написа, че ремонтните дейности напредват и скоро ще скъса с плащането на наеми  в София.

Явно и таткото на второто й дете, който живееше в Търново  е решил да стане софиянец  и ще се пренесе при нея и бебето в столицата.

Джулката преди ден се похвали, че семейният апартамент е почти готов и показа част от него. Вярна на вкуса си Гани обича  кичозния дизайн, който се забелязва на снимките. Който  сме виждали и в някои от пловдивските и жилища.

Имотната кралица в трескава подготовка на семейния си нов дом за бебето