Анелия е на седмото небе. Връзката й с Любомир Захаринов върви нагоре. Двамата вече са не само сгодени, но и ще стават родители на свое общо дете.

Хазартният милионер предложи брак на фолк дивата навръх рождения й ден на 1 юли, когато тя навърши 41 г. И двамата признават обаче, че годежът е бил заплануван за по-късно, но се е наложило да избързат, защото ново бебе идва на хоризонта.

„Най-хубавото нещо е да си майка. Основните грижи по едно дете са на майката, а бащата поема финансовата част“, така разбира отглеждането на едно дете Ани.

Няма как да е другояче, след като за щерка й Ивон Коко Динев пръсна цяло състояние и макар тя да израсна при майка си, баща й я издържа и до днес.

Любо също отдавна е баща. Той има две деца от проваления си брак, но очевидно не е намразил брака и е готов отново да свие семейно гнездо.

Любовта между Захаринов и Анелия без малко да пропадне, след като той й кръшна с манекенката Александра Богданска. Любо обаче избра Анелия, а тя му прости в името на милионите му.

От няколко месеца Ани живее при Любо и е оставила огромната си къща изцяло на Ивон, която се радва на самостоятелност, макар да не работи.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com