Бременна ли е съпругата на Кирил Петков – Линда, се питат всички техни съседи от кооперацията в центъра на София, в която живеят, както и клиентите на сладкарницата ѝ.

Канадката, която само преди дни навърши 44 години, в последно време е напълняла драстично. Най-отчетливо обаче е наедряла в областта на корема, който изглежда досущ като на бременна поне в петия месец жена. Лицето ѝ също се е окръглило, а променената си фигура Линда се опитва да крие под по-широки зимни дрехи, но без особен успех.

От лятото насам съпругата на лидера на ПП е свела до минимум светските си и публични изяви, което също може да се възприеме като индикация, че избягва хорския интерес поради важна причина. Тя все по-рядко се вясва и в заведението си за здравословни и скъпарски сладкиши на пъпа на столицата, където до неотдавна стоеше по цял ден. Познати на Линда намират за твърде странно напълняването ѝ, предвид факта, че тя е изключително педантична по отношение на храненето и у дома от години приготвя единствено и само здравословни и диетични ястия за цялото семейство.

Бременна ли е Линда на 44? (СНИМКИ)

Покойната ѝ майка Маргарет е била лекар диетолог. От нея съпругата на бившия премиер знаела стотици рецепти и техники за контрол на теглото. Именно затова досега никога не била имала проблеми с напълняването, дори след трите бременности и раждания, през които е преминала.

Бременна ли е Линда на 44? (СНИМКИ) - Снимка 2

Кирил и Линда са родители на три дъщери. Най-голямата Ванеса живее в Ню Йорк, а двете ѝ по-малки сестри Ема и Анна са ученички в Американския колеж в София. На рождения ден на майка им Линда през миналата седмица, когато тя навърши 44, не успели да се съберат всички заедно, за да отпразнуват личния ѝ повод. Ванеса не си дошла от Щатите, а най-рано щяла да кацне на родна земя за Коледа. Кирил Петков пък бил зает с работни дела и оставил рожденичката да пазарува в столичен хипермаркет сам-сама, вместо да я заведе на ресторант или да ѝ организира парти изненада с приятели.

Бременна ли е Линда на 44? (СНИМКИ) - Снимка 3

Ден преди това Петков пък бе засечен на разходка с прясната майка Лена Бориславова и нейното бебе из софийските улици. „Може скоро и той да бута количка. С Линда винаги са мечтали да имат и син, който да наследи фамилията. Нищо чудно късметът да им се е усмихнал“, споделят техни познати. Докато Кирил е единствен наследник на майка си Венета и баща си Петко, жена му има две сестри, едната от които ѝ е близначка. Те обаче живеят в Канада със семействата си.

Източник: pik.bg