Бременна ли е отново Жени Джаферович, или просто му е отпуснала края след зора в "Игри на волята" и се е отдала на безразборно ядене?! Това се чудят потребители в мрежата, видели последните снимки на жената на Ваня Джаферович.

Тя се появи на премиерата за приятели на новата книга за полезно хранене на Славена Вътова и нямаше как да остане незабелязана. Направи впечатление и че Жени не свали широкото си палто през цялото време, очевидно, за да скрие тялото си, но не й се получи.

И под палтото ясно се очертават едрите й форми, които са двойно по-големи от предишните, отбелязаха потребители. Самото лице на Евгения Джаферович е станало доста по-кръгло и бузесто, затова и някои решиха, че може да зарадва Ваня и отрочетата им с ново братче или пък сестриче.

По-вероятното обаче е Жени просто да се е отпуснала край трапезата, спокойна, че вече си е у дома сред хората, които я обичат. Знаем, че тя се видя в чудо по време на риалитито, а и кой знае защо не се радваше на зрителска симпатия.

Припомняме, че хората не спираха да я плюят и обвиняват в егоизъм, да я наричат надута и високомерна, и какво ли още не. Това не би понесло нормално на никого, а пълнеенето от стрес е едно от най-честите неща.