Топ моделът  Алесандра Амбросио е с  дълги стройни крака. В същото време височината на бившия ангел на Victoria's Secret е 177 см, така че звездата избира образите си специално, за да покаже всички предимства на тялото си.

По външния вид на Амбросио не бихте могли да разберете, че тя вече е на 42 години. Моделът има много „тайни на младостта“ и основната е постоянното обучение. Пилатес, йога, плажен волейбол и разходки се превърнаха в рутина за звездата. Алесандра отделя от 30 минути до час за тренировки всеки ден.

Но изглежда, че звездата се е прекалила с тренивоеките. На снимки, направени от папараци, краката на модела изглеждат страховито. Не е достатъчно да се каже, че са просто тънки - виждат се само кости и изпъкнали вени. Коленете на модела стърчат неестествено, а кожата по тях се е нагънала.

Бразилският модел Алесандра Амбросио плаши със слаби крака и виснала кожа на коленете (Потрес СНИМКИ)

Това драматично стареене на кожата може да бъде причинено от стрес, дължащ се на раздялата на Амбросио с Ричард Лий. Двойката излизаше две години, но спря да публикува снимки заедно през януари. За последно звездата беше видяна с бившия си любовник през юни.

Бразилският модел Алесандра Амбросио плаши със слаби крака и виснала кожа на коленете (Потрес СНИМКИ) - Снимка 2

Феновете също забелязаха прекомерната слабост на Амбросио. „Наистина не изглеждаш здрава...“, споделиха абонатите в коментарите към поста на звездата. Моделът обаче не обръща внимание на хейта.

Бразилският модел Алесандра Амбросио плаши със слаби крака и виснала кожа на коленете (Потрес СНИМКИ) - Снимка 3

Явно освен спорта, Алесандра е и на строга диета. Следователно звездата наистина може лесно да се побере в дрехи с размер XXS, но в микроскопични тоалети тялото й вече не изглежда привлекателно.

Бразилският модел Алесандра Амбросио плаши със слаби крака и виснала кожа на коленете (Потрес СНИМКИ) - Снимка 4

В момента Алесандра си почива в Ибиса и събира сили за работа. Може би след релаксиращата почивка под испанското слънце, звездата ще се възстанови.

Източник: wday.ru