Златка Димитрова показа, че има сили да промени живота си!

Златка Димитрова изстрада наистина много. Първо тя изгуби своя татко дни, след като влезе във Вип Брадър миналия сезон. А наскоро се прости и с бебето от любимия си Миро, което толкова много чакаше и обичаше. Болката на Златка Димитрова е наистина голяма и малко хора биха могли да я понесат, камо ли да продължат напред.

[caption id="attachment_324384" align="alignright" width="300"]Златка Димитрова Златка Димитрова показа, че има сили и дух, за да продължи напред[/caption]

Ето, че Златка Димитрова обаче го направи. Днес тя показа на всички, че прави пълна промяна в живота си и въпреки мъката, отново ще намери сили в себе си, за да се усмихне и да прави щастливи близките си хора.

Като всяка жена, Злати стартира промяната със самата себе си. Тя отиде при любимия си стилист, който подкъси косите й, а после промени и цвета - с един тон по-светло и шоколадово, видя Kliuki.bg в профила на Златка Димитрова във Фейсбук, където тя направи промяната си достояние на всички приятели и фенове, за да ги зарадва.

"Малко промяна няма да е лошо", написа Златка Димитрова под снимката с разбърканата и готова за нанасяне боя за коса, но близките й са наясно, че промяната изобщо не е малка. Тя е повече от голяма и за да я направиш, се иска много лична воля и сила на духа.

[caption id="attachment_324385" align="aligncenter" width="300"]Злати променя не само визията, но и живота си Злати променя не само визията, но и живота си[/caption]

Въпреки болката си, Златка Димитрова има до себе си рамото на силно обичащия я Миро и това й дава стимул да продължи напред. Източници коментират, че Златка Димитрова не променя само стайлинга си, а живота си.

[caption id="attachment_324386" align="aligncenter" width="300"]По-красива и много по-силна от всякога! По-красива и много по-силна от всякога![/caption]

Пораснала и помъдряла, Злати е решила да се отдаде на собствено развитие като продължи да чете книги и да учи, а през останалото време да се занимава с това, което разбра, че обича най-много - да помага на хората в беда.

Много рядко вече ще виждаме Златка Димитрова по шумни, но празни светски събития, където слуховете и интригите са най-голямата радост. Ще я срещаме обаче в болници, в домове на болни и самотни хора и по различни благотворителни мероприятия, където човек не се измерва с това колко пари има в джоба си, а колко е голямо сърцето му.