Нищо общо с днешното разбиране за "мъжкар", което включва наглост, бабаитлък, простотия и простащина, няма да има синът на Сузанита. Певицата заяви твърдо в нета, че ще възпитава по-иначе малкия Матиас, за да не се превърне в животно като порасне.

Браво за тези думи на щерката на Орхан Мурад, която роди твърде млада своя син, но може би опитът си е казал думата и тя е помърдяла. Дано!... Знаем, че бащата на бебето й е спортистът Марк Славов, с когото имаха период на раздяла, но днес пак са заедно и семейство.

Сузанита заяви, че е твърдо против съвременните представи за "алфа" мъжкарите, които се държат грубо, подло и пренебрежително с жените. "Ще науча сина си да бъде истински мъж - да уважава, да цени и да бъде внимателен с всички жени, но да обича само една. Не искам да бъде простак, не искам да става насилник, нито пък женкар", обяснява Сузи Мурад.

Знаем, че тя мрази последното заради баща си Орхан Мурад, който, по думите й преди, се скъсвал да слага рога на майка й. Самата Сузанита не крие, че през краткия си досега живот, е попадала почти винаги на мъже, които са я мачкали, обиждали и дори са се опитвали да се гаврят с нея. А тя не иска нейното дете да израсне такова.

Източник: България днес