Лоренцо е единственото й дете, но Софи Маринова разбра, че с добро не става. Освен ако не иска да го види затънал в калта хептен. Помним, че преди дни Лоренцо беше арестуван с дрога в себе си и с лица, обявени за издирване. Това не е първото му провинение и сблъсък със закона, но за Софито е последният. Последният, в който тя ще търпи и ще му прощава.

На певицата до гуша й дойде да бере ядове и срам покрай наследника си, който за 21 години доказа, че е пълен лентяй, хрантутник и некадърник, а отгоре на това и престъпник. Е, свърши се! Родителката му е бясна и заяви категорично - спира му кранчето!

"Ще видиш ти коя съм аз, сине майчин и дълго ще ме помниш! Лев няма да видиш повече от мен, а ти се оправяй, както знаеш! Ще ме излага той, престъпник ще ми става, да си пропилява живота. Затова ли съм те носила, бе?! Затова ли съм те раждала?! Край! Парите, колите, парцалите - дотук! Свърши се! А да те видя сега къде ще ровиш и с какво ще се обличаш, аз съм дотук", твърда е Софка, която не е на себе си от бяс.

И е напълно права, защото синковецът й от години си играе с търпението и нервите й като я прави за срам пред цялата страна. Този път обаче Софи Маринова е решила, че връщане няма - или ще става човек от него, или да се оправя сам.

Източник: Crimesbg.com