Безспорно Диляна Попова е всеотдайна майка

Манекенката и актриса има един син от плейбоя на родното кино Асен Блатечки. Малкият Борил вече е втори клас, но за него се грижат всеотдайно и двамата родители. Въпреки че не са заедно и имат отделни партньори, поделят отговорностите по общия си наследник.

За разлика от мнозина моделки и плеймейтки, красавицата от Гуляанци е доказала, че има акъл и поглед върху важни неща от живота.

Браво на Диляна Попова!Ето какво забрани на сина си (Фото)

Така тя процедира и с единственвото си чедо. Диляна Попова винаги води сина си там, където пътува по работа-в страната и в чужбина. Другото, с което накара зрителите да я адмирират  е възпитанието и най-вече забраната, която сподели в свое интервю пред Нова телевизия.

„Да, така решихме с баща му, да не му купуваме телефон докато не стане на десет. Вкъщи има таблет, работи с технологиите, но не виждам смисъл денонощно да стои на телефона.

Затова няма да му купим мобилен телефон в момента“, заяви в ефир Диляна Попова. Това предизвика взрив от положителни емоции у зрителите. Те адмирираха решението на Деляна Попова.

„Браво, така се прави! Това е възпитание. Съвременните майки  и бащи, за да се отърват от ангажиментите да общуват с децата си им бутат телефони в ръцете и те след това се зомбират.

Непрекъснато, дори по 24 часа са на тях и това носи рискове, както за здравето им, така и да не попаднат на хора, които може да им причинят зло“, коментират в мрежата.

Източник: Crimesbg.com