Не сме очаквали да го кажем, но което си е вярно... Браво, Бони! Респект!... Да, казваме го и го повтаряме на същата тази Бони, която пее чалга и понякога си прави нелепи опити за пиар, но вече й е простено. Невероятно е, но днес тя се представи на ниво и нещо повече - размаза "тъпотията", която цари у нас от години.

Става дума за празника Хелоуин и този на Деня на будителите. Бони се изправи в "битка" със силиконовата Джулиана Гани, която (не сме и очаквали друго) мучеше с кравешки възторг по снощните партите и дегизировки.

"Два часа и половина! Два часа и половина бях на фризьор и гримьор, за да ме издокарат като ужасяваща монахиня, имах много червена боя, лещи и брадва на главата", кудкудякаше ли кудкудякаше Ганито в умиление към самата себе си и снощната си визия.

Тя не спря да повтаря колко хубаво било човек да се забавлява (все едно прави нещо друго в живота си) и тем подобни простотии. И точно тук се намеси Бони, която показа колко плоска, куха и елементарна е силиконката. Бони, която не крие ромския си произход заяви, че винаги е празнувала и ще празнува само Деня на будителите.

"Това са хората, на които дължим страната си и живота си. Това са революционерите и просветните ни дейци. Поклон пред тях! А Хелоуин да си го празнуват американците", каза Бони. Браво!

Източник: България днес