Светльо – братът на любимия на мнозина фолкпевец Константин, се стопи от глад и изтощение в „Сървайвър“.

 

През последните дни лицето му е видимо по-изпито, отколкото при влизането му в реалитито преди по-малко от месец. Участникът от отбор „Войни“ признава, че когато е влязъл в риалитито е бил 100 килограма, а сега може да няма и 90. От недохранване страдат и останалите претенденти за славата в „Сървайвър“, но на тях не им личи толкоз драстично.

 

Братът на Коцето свали 15 кг. в „Сървайвър“

Според зрителите, братът на Коцето е свалил поне 15 килограма. Трябва обаче да се отбележи, че макар Светльо да е най-възрастен (той е на 49 години), се справя в екстремните изпитания не по-зле от младите си конкуренти. Той показа умения в баланса при една от последните игри и за втори път през този сезон успя да грабне огърлицата за личен имунитет, предпазваща го от номинация за изгонване.

 

Зрителка отбелязва, че според нея той е най-стойностният играч в този сезон. Физически и психически винаги е на ниво, въпреки всички трудности, пред които се изправя. Предвид начина му на живот, килограмите и възрастта, той успява да преодолее всяко изпитани, отбелязва още тя.

 

Междувременно стана ясно, че братът на фолкпевеца се е разделил със съпругата си само преди няколко месеца. Той е доста разстроен, след като бракът им се разтрогнал след 15 години заедно. Така и не става обаче ясна причината за разлъката.

Източник: Уикенд