След скандалния си развод с Анджелина Джоли, Брад Пит много време изобщо не показваше личния си живот - дали защото нямаше време за такъв или защото не искаше това да бъде повод да е далеч от децата си. 

Но пък напоследък слуховете около Брад Пит са толкова напористо чести, че вече е почти сигурно. Брад и много по-младата Инес де Рамон. Двойката е често забелязвана на различни места, излизат на срещи, радват се на компанията си. Последно са видени заедно на концерт на Боно.

Можем да добавим малко факти около Инес, тя стана на 30 години през декември, преди няколко дена, точно когато Брад навърши 59 години. Освен това Инес в била във връзка с Пол Уесли, познат от лентата Дневниците на вампира

Инес и Брад са щастливи да са заедно, двамата са общителни личности и много обичат да се забавляват. От както Брад се разведе името му е спрягано с различни красиви дами, но тези истории така и не бяха потвърдени или развити толкова, че папараци или медии да задълбаят в личните истории на Пит, сега обаче е различно. Явно отношенията на Брад и младата Инес могат да се окажат сериозни, мина достатъчно време от брака му с Анджелина.