Валери Божинов не можеше да намери по-удачен начин за "утрепе" Николета Лозанова!

С пръст в уста - това е положението, в което застана прехвалената Николета Лозанова днес, когато бе буквално "утрепана" от признанието на бившия си благоверен Валери Божинов. Футболистът, който изтърпя много обиди и поръчкови статии от екс съпругата си, най-после разкри, че е щастлив.

И да искаше, Валери не можеше да намери по-удачен начин да натрие носа на Николета, която след новината за развода им, мина всички граници. То не бяха клеветнически материали в приближен до нея жълт сайт, то не бяха обиди и дори скандалното й признание, че съжалява, задето е родила Никол от "този тъпак".

[caption id="attachment_341032" align="alignright" width="300"]Николета Валери Божинов е щастлив, а Николета нека си продължава с фалша[/caption]

Е, Николета Лозанова вече може да се успокои, защото "този тъпак" няма да помисли да се върне при нея. Оказа се, че в живота на Валери Божинов вече има нова жена и макар връзката им да е още в зародиш, той се чувства добре и щастлив с нея. Това разкриха близки авери на футболиста. Както и името на късметлийката - тя се казва Виктория и е едва на 23 години, далеч по-млада от НиЛо.

Двамата с Валери Божинов се запознали в Италия, където красавицата е студентка. Срещнали се покрай общ приятел, заговорили се и не след дълго искрата припламнала. Момичето пленило Валери не само с визията си, която определено била интригуваща, но и с интелект, на какъвто Божинов нямаше щастието да попадне в предишните си две връзки.

"Щастлив съм с нея. Тя е класи над Николета. Чак не е за вярване, че мога да говоря толкова свободно и открито с жена, отдавна не ми се беше случвало. И най-якото е, че Вики не ми пили постоянно на главата за дрешките, чантите и маникюрите си. Говорим за всичко, сякаш съм с добър приятел", ухилен до уши разказвал Валери Божинов на най-верните си приятели.

И докато бившата му Николетка се скъсва да обикаля и да се напива по нощните клубове, в които посетителите я цяпат като циркова мечка, то бившият й май ще се окаже доста по-умен. Без значение колко и дали ще продължи връзката на Валери и Виктория, към днешна дата той е наистина доволен от живота си, без да преиграва фалшиво като Лозанова.