Божинов може да е със спорни качества на терена и в лоялността, но никой не може да го нарече „скръндза”

Валери Божинов се доказа като галантен и щедър съпруг и баща!

Николета Лозанова преживява дни на охолство и просперитет. След като по примера на новата си дружка Мика Стоичков отиде в странство, за да живее на рахат от родните хейтъри, почетната плейметка с кеф си споделя „дребните” радости от живота, видя kliuki.bg.

Смуглата хубавица се радва на гледано предаване без конкуренция (докато Вулева не изскочи с 200 в час от Къщата). Налага й се само да изрецитира репликите си и да поддържа вражеския огън в нета – я с Ласкин, я с някоя друга златотърсачка. Плаща й се добре за часовете работа, след което хваща самолета, за да отиде при мъжлето си.

У дома в Италия обаче я чака слънце, лукс и мнооооого грижовен съпруг. Хорските мъже подаряват бонбони във форма на сърце, домакински съдове или най-много – букет за 8-ми март! Божинов обаче е цар на гигантските жестове! Буквално!

Докато Николета и Никол са в България, Божинов се постара да им подготви страхотна изненада. Футболистът подари на своите момичета чисто нова кола и огромен Мечо за стаята на своята малка принцеса. Валери май е оставил времето, когато се самозабравяше и пръскаше хиляди евро за суперлукс. Сега всичко е за жената и детето. Погрижил се е семейството му да има разкошен дом, но дните на лигав безделник предпочита да останат в миналото.

Николета също полага усилия да се държи като пораснало момиче. Вече не само се включва във взимането на интервюта, но и се помири с любимата си приятелка – съперница Андреа, гледа Валерко по време на ваканциите и празниците. И вече не ще да кара ултрачервени автомобили.

[caption id="attachment_329300" align="aligncenter" width="300"]Божинов ларж с жените си Николчето е като всяко детенце - обича балони! Нея обаче я чака гигантски пухкав Мечо....[/caption] [caption id="attachment_329301" align="aligncenter" width="300"]Щедрият божинов пак купи кола на Николета ...чисто нов автомобил за нашата капризна мама![/caption]

Току виж, хубавицата ни изненада с кадър от някой мил семеен обяд, в който дели обща маса с Алисия и Ники Михайлов. Все пак бившият й упорито върви по професионалните стъпки на мъжа й. А Божинов кротко ще приеме всяко желание на деспотичната си любима.