Валери Божинов е втрещен от решението на съпругата си!

На Валери Божинов много му се събра. Не му стигат проблемите в кариерата, а сега и съпругата му Николета Лозанова го шокира със скандалното си решение. Плеймейтката, която обожава да изненадва с изцепки, заяви на всеослушание, че от дълго време изпитва силно желание да бъде с... жена. И вече е решила да опита, стига да се появи тази, която иска.

Дали заради позалязлата футболна слава на Валери Божинов, или заради нещо друго, но НиЛо изведнъж се разбъбри за все още неконсумираното си влечение към нежния пол. Тя призна, че отдавна харесва моделката Снежина Вълкова. Двете имали известни контакти преди време, но всичко останало в рамките на шегата, разбра Клюки.бг.

valeri i nikoletaБез да й дреме за чувствата на Валери, Николета оповести как "мачкала моцарелките" на Снежина преди няколко години и как се разгорещила до пръсване. Малко оставало да се поддаде на изкушението, но удържала.

Сега обаче е готова да опита от всичко - не само със Снежина, но и с другите й две любими дами - Джесика Алба и Джена Джеймисън, пише Лайфстайл.бг.

При това изказване феновете й сериозно се замислиха над въпроса как ли вървят отношенията между красавицата и футболиста в леглото и дали при целия си стрес Валери успява да изпълнява качествено съпружеските си задължения.

Или може би с течение на годинките Николета започва да осъзнава, че славата й си има "срок на годност" и е по-добре да изцеди всички ползи от нея.