Джулиана Гани всичко прави, за да остане известна!

Родната пластмасова кукла реши да се мери с Анджелина Джоли. И да осинови африканче. Да, де, ама екс съпругата на Брад Пит наистина има три осиновени деца и какви ли не битки води с бившия си мъж, за да останат те под нейно попечителство.

Докато Джулката така, без бой, даде първородния си син на първия си мъж Илиян Найденов. Като, за да му отмъсти, дори искаше да го зареже в дом, а тя „щяла да си роди още деца, била млада“.

И към втория си син не проявява грижите, които прави една майка за децата си, не спират да я хокат за родителска небрежност в нета.

С малкото африканче се запознала в Кения, където в момента е на почивка. Дала му бонбонче, защото било гладно, обяснява напоително в мрежата силиконката.

Това добре, намерението й  е чудесно, стига да не е поредния пиар трик.Но за кое точно африканче ставав въпрос или просто за някакво детенце, което е гушнала с  цел да блесне.

„Ама Джулке, ти сериозно ли?Заряза първото си дете на баща му, второто не го гледаш както трябва, искаш да осиновиш друго. И как ще го гледаш, като не спираш да скиташ по света и нон-стоп си правиш пластични операции“, попиляха я в мрежата.

Източник: Crimesbg.com