От раздялата на Бойко Кръстанов и колежката му Виттория Николова, изминаха цели две години. През това време тя се омъжи за музиканта Божидар Василев, докато звездата от сериала се отдаде на пътешествия по света, за да теши мъката. След като обиколи Европа, Кръстанов стигна чак до Япония.

 

За щастие най-после слънцето изгря и на неговата улица. Колеги на Бойко издават, че той вече има нова любов в живота си, но още не я е показал на широката общественост и се старае да е дискретен. Не издава самоличността й. за момента се знае само, че е артистична като него.

 

На сватбата си, бившата на Кръстанов  покани редица звезди от актьорското съсловие, сред които Радина Кърджилова, Деян Донков, Ирмена Чичикова и др.

Бойко Кръстанов обаче, както може да се предположи, не бе в списъка с гости, макар  да не беше отдавна времето, в което бившата му вече възлюбена разправяше, че винаги ще го обича.

Романтичните отношения помежду им продължиха цяло десетилетие и двамата израснаха заедно в професията. Те бяха партньори не само в личния живот, а и на сцената.

Дори играят заедно в сериала „Съни бийч”.

 

Когато получи „Аскеер” за  изгряваща млада звезда, Виттория сподели много мили думи по адрес на Кръстанов. „Той е най-хубавата част от живота ми. Израснахме заедно, буквално той ме е изградил до голяма степен като човек, но основно и като актриса. С него сме преживели най-красивите приключения и мисля, че не съществува живот без него. Минали сме през какво ли не за тези 10г. Обиколили сме хиляди места и винаги сме били истински отбор. Малко е да се нарече връзка. Запознахме се, когато влязох в академията (НАТФИЗ) и до днес той е най-големият ми съветник откъм работа.

 

Има хора, които не могат да не бъдат част от живота ти. Ние си имаме дори измислен наш си език, който никой друг никога не би могъл да разгадае. Бойко е прекрасен човек, изключителен професионалист и същевременно малко дете. Не си представям и миг, в който не бихме могли да сме свързани", разправяше блондинката.

 

И както обикновено става в живота, само няколко месеца по-късно, тя тотално го зачеркна от живота си, сменяйки посоката. От чувствата й към него сякаш не бе останала и следа.

Интересна подробност е, че блондинката е имала авантюра с настоящия си съпруг през 2018 г., когато за кратко е била разделена с Кръстанов. След това отношенията й с музиканта се развили скорострелно и както е ясно за всички – приключиха с брак.

 

Любовната връзка между Виттория и Бойко започнала на сцената преди повече от десетилетие по време на участието им в спектакъла Господин Балкански в „Младежкия театър“. Сближаването помежду им се случило малко по-късно, когато отишли на море. По време на почивката чувствата им избухнали с пълна сила, но в един момент отношенията им започнали да буксуват. По време на пандемията през 2020 г. и те като редица нашенци изпаднали в битовизми и започнали да се отчуждават.

 

Нестандартното име на актрисата идва от факта, че е родена в Италия и е живяла там до 12-та си година. Майка й стопанисвала 300-годишна вила в близост до езерото Комо и днес Виттория признава, че много й липсват тамошната тишина и спокойствие.

 

Именно Бойко бил човекът, който я уредил с роля в „Съни бийч“. Той сякаш има навика да подпомага кариерите на гаджетата си. Припомняме, че преди да се залюби с Николова, той излизаше с манекенката Ива Янкулова и отново благодарение на него, тя направи опит в киното с участието си в криминалната драма „Отплата“.

 

Една от най-важните жени в живота на Кръстанов, разбира се е майка му, която го е отгледала съвсем сама. Баща му зарязал семейството си, когато двамата с брат му Георги, били твърде малки. От думите на Бойко става ясно, че не помни биологичния си баща, но и не го е търсил. Надява се обаче, когато той самият стане родител, да не допуска такива грешки със собствените си деца. Зарича се, че ще бъде отговорен баща и ще присъства активно в живота на отрочетата, които се надява да има някой ден.

 

Не е изключено именно настоящата му приятелка да го дари със син или дъщеря. Актьорът вече навърши 36 години и си дава сметка, че му е време да дундурка бебе.

Източник: Уикенд