Напоследък Бояна Шарлопова лети на крилете на любовта в прегръдките на поредния млад левент. Блондинката разбира се не пропусна да се похвали с новото си завоевание и публикува снимка, как се е гушнала в мъж – всъщност това е новият й – Стефан Стефанов, който е приключенец, пътуващ по света.

 

И макар разликата във възрастта им да е 11 години в нейна полза, този факт не притеснява никого от двамата. Стефан, който живее за мига е щастлив от факта, че има до себе си заможна жена, която може да си плаща сама за екзотичните почивки. В момента двамата са на Филипините, откъдето Бояна бълва снимки на килограм в социалните мрежи.

 

Както вече стана ясно от написаното по-горе, новият й мъж също се каза Стефан като покойният й съпруг Шарлопов. Той обаче е коренно различен от олигарха – много по-млад, атлетичен, авантюрист и с провокативна визия.

 

Припомняме, че малко след кончината на Шарлопов преди 6 години, Бояна се залюби с шофьора си, с когото делеше постеля в продължение на над 5 години, но упорито криеше, че е с него. Двамата често пътуваха на почивки за нейна сметка. Изглежда вече се е наситила на служителя си и сега се люби с приключенеца, който има туристическа агенция и е обиколил всички по-интересни дестинации в световен мащаб.

 

Той организира най-често пътувания до Намибия, Исландия, Виетнам, Мадагаскар, Того, Киргизстан, Фарьорските острови, Мадейра и Филипинските острови. Бил е на всички тях вече по няколко пъти, а напоследък е запалил и Бояна, която също обмисля да попътува с него.

 

Вдовицата на Шарлопов го придружава на поредното организирано приключение – супер романтична екскурзия на Филипините.

„В момента се чувствам обичана и обичам. Хормоните на щастие – допамин и серотонин, са във високи нива. Не съм с шофьора си, нито с бодигарда. Не искам да афиширам засега човека до себе си, не искам да му причинявам това. Когато дойде моментът, ще го направя“, отбеляза Шарлопова в интервю, дадено в края на миналата година.

Източник: Уикенд