Боксьор номер едно на България Кубрат Пулев прави живота черен на Бояна Шарлопова, която преди 5 години изгуби по-възрастния си съпруг – милиардер. Причината е в ресторанта на Кобрата „Саут парк“, който вмирисва всеки ден жилището на богатата вдовица.

Тузарският апартамент на знойната блондинка и трите й деца се намира на входа на Южен парк в София, точно на ъгъла на бул. „Витоша“ и ул. „Бяла черква“. Буквално срещу него е разположено заведението на боксьора, което е за ориенталска храна и всичките му миризми влизат директно в жилището на Шарлопови.

„Този ресторант направи живота ни ад. Постоянно вкъщи се носят миризми на кебапчета и какви ли не месища още. Не е никак приятно, невинаги си в настроение да ядеш. Наистина е много неприятно. Подала съм много жалби, но никой не обръща внимание“, вайка се Бояна.

В крайна сметка ресторантът продължава да работи и няма изгледи да спре дейността си. Той е много успешен главно заради местоположението си, а и храната там наистина е вкусна.

Кобрата има толкова много пари, натрупани от 1-2 мача годишно в последните 15 години, че се чуди в какво да ги инвестира. Той обаче е безкомпромисен и няма да откликне на жалбите на вдовицата на Стефан Шарлопов.

Бояна не е говорила лично с Пулев, а и трудно ще го направи. Затова не й остава друго, освен да се примири, че огромният й апартамент ще мирише на селска кръчма.

Източник: Уикенд