Мълвата носи, че от няколко месеца насам Борислав Михайлов и съпругата му Мария Петрова живеят разделени заради любовната му авантюра с вече бившата му секретарка Катя в БФС, от която дори има извънбрачен син на 2 години. Според запознати с интимния живот на доскорошния футболен началник, Мария Петрова е напуснала общия им дом в затворен жилищен комплекс в Драгалевци още миналата есен и се е настанила в новопостроено жилище в баровския столичен квартал „Бояна“.

 

Според мълвата Петрова е жестоко обидена на съпруга си за „цялостното му творчество“ – десетки мимолетни авантюри и перманентно пиянство. Чашата на търпението й преляла обаче, когато на бял свят се появил незаконния син на Михайлов. 

 

Според запознати с авантюрите на Михайлов, той е бил в интимна връзка с дългокраката млада дама, малко след постъпването й на работа във футболния съюз. Червенокосата красавица съумяла да му завърти главата за раз време и да се превърне в най-доверения му човек в съюза.

 

Говори се, че интимната им връзка не останала тайна и за съпруга на Катя и през лятото на 2020 г., малко, след като забременяла, секретарката на Михайлов се развела с него. От този момент нататък издръжката й била поета изцяло от Боби Михайлов, който дори купил на нея и тайния им син апартамент в затворения жилищен комплекс „Флора“ в квартал „Манастирски ливади“, построен преди години от президента на ФК „Царско село“ Стойне Манолов.

За издръжката на любовницата и отрочето му, Михайлов плащал ежемесечно по 5 бона, като отделно от това уредил Катя със служебен автомобил „Волво“ ХС60.

 

Огорчената съпруга няма намерения да разтурва брака си с Боби, макар да живеят отделно. Според твърденията трикратната шампионка по художествена гимнастика се опасявала, че евентуален развод с него, ще се отрази тежко на джоба й – парите в семейството отдавна са осигурявани от овъртоления в куп далавери Михайлов.

 

Двамата с Петрова се ожениха на 27 юли 1998 г., след като в продължение на повече от 2 години криеха връзката си. Преди това героят от САЩ 94 бе женен за пловдивчанката Петя, от която има две пораснали деца – вратарят Ники Михайлов и дъщеря му Бисера, които го направиха дядо на три внучета. От брака си с Петрова, Михайлов има една дъщеря – Елинор.

Източник: Уикенд