Бориса потъна в депресия

Бориса не е на себе си от няколко дни. Красивата моделка се скарала жестоко с гаджето си Андрей. Манията на хубавицата да пръска с щедра ръка спечеленото и да иска още и още като ненаситна за пластични интервенции маниачка, дошли в повече на очилатия продуцент. Тази нейна пагубна страст взривила опосума и той й заформил чутовен скандал.

Бориса изобщо не се интересувала от това какво е положението на нейния любовник, а искала луксозен и бляскав живот, пише HotArena. Припомняме, че наскоро чаровницата впрегна в общ „семеен” ярем и плеймейтката Николета Лозанова. Съпругата на Валери Божинов, с който са в развод, побърза да се похвали с нова фотосесия.

Оказа се, че тя ще работи и за половинката на Андрей Арнаудов, като ще представи новата й колекция от дрехи и обувки. Бориса заявила на гаджето си, че водещата на „Папараци” получава огромна заплата за малко труд и трябва да си заработи парите си. Затова тя й поставила новата задача. Бориса стана близка с 36-годишния продуцент след участието си в продуцираното от него и колегата му Иван Христов шоу „Къртицата”. След това последва едно шеметно лято, при което двамата обиколиха света, като посетиха различни екзотични дестинации.

Според слуха след тази обиколка, тузарски хотели, екзотични вечери и ексцентрични места, банковите сметки на Андрей доста се стопили. Но сега нещата отново се нормализирали, затова Бориса Тютюнджиева с лека ръка харчила спечеленото си от фотосесии и от дизайнерския си бизнес. Като разчитала и на щедрите подаръци, и авоари на гаджето си, научи и Kluiki.bg.

[caption id="attachment_340917" align="aligncenter" width="300"]Бориса е поставена пред труден избор Бориса е поставена пред труден избор[/caption]

Но на него му писнало тя да харчи пари за безумия и затова решил да й скръцне със зъби. Коментарите около новата й снимка във Фейсбук още повече засилила негативното й настроение. На нея Бориса била неузнаваема с пухкавите си бузи и окръгленото си лице. А слабата й фигура никак не се връзвала със закръглената й физиономия.

[caption id="attachment_340916" align="aligncenter" width="300"]Бориса се окръгли Бориса се окръгли[/caption]

Некадърната работа на специалистите, които обработвали снимките на известните лица от хайлайфа с фотошоп предизвикала присмеха на някои от потребителите на нета. В стремежа си да направят лицето на Бориса по-меко, нежно и чаровно те са постигнали обратния ефект. Други фейсбукари пък нищят клюката, че може гаджето на Андрей да е бременно. Защото неговия партньор Иван вече има син от приятелката си Ирина, а и очилатия опосум искал дете от Бориса. Менекенката също каза наскоро, че желае много деца, но не знае кога. Но явно ултиматума е бил доста силен и красноречив, защото Бориса решила да изпълни желанието на любимия си, за да не го изгуби, гласи друга версия.