Бориса Тютюнджиева скандализира обществото с думите си!

Безспорно една от най-одумваните, но и забележими участници в "Къртицата" Бориса Тютюнджиева не спира да скандализира дори след излизането си от формата. Днес тя за пореден път шокира всички с потресаващото си признание за семейство Русеви - Емил и Христина.

Всички са наясно със симпатиите, породили се между Бориса Тютюнджиева и Емил Русев в Базата, а и факта, че съпругата му Христина не ревнува от Бориса. Напротив - двете показват дори известно привличане една към друга. И точно тук дойде бомбата на Бориса Тютюнджиева, която заяви, че с удоволствие би направила тройка с Емил Русев и Христина.

[caption id="attachment_315659" align="alignright" width="300"]Бориса Тютюнджиева Бориса Тютюнджиева направи скандално признание[/caption]

Миг, след като изстреля скандалното си признание, Бориса Тютюнджиева се засмя засрамено и допълни, че има предвид тройка в бизнеса и като приятели в живота, но не и повече. Това обаче не хвана дикиш за познатите й от светските среди на столицата, които са убедени, че Бориса Тютюнджиева винаги говори и мисли в прав текст.

"Не би го направила с тях в леглото, ама друг път. Бориса Тютюнджиева е момиче, което няма абсолютно никакви задръжки по темата, а за всички ни е ясно, че с Емил Русев се харесаха от пръв поглед. Не е тайна, че Бориса Тютюнджиева е имала и залитания по жени, а Христина безспорно е красива дама. Като нищо може вече дори да са го направили", шушукат из нощните заведения в София.

[caption id="attachment_315660" align="aligncenter" width="300"]Бориса и семейство Русеви - винаги заедно Бориса и семейство Русеви - винаги заедно[/caption]

А и самото семейство Русеви отдавна е известно с факта, че е доста разкрепостено и често експериментира с други хора или двойки, които кани в дома си. Красиво момиче като Бориса Тютюнджиева със сигурност няма да бъде отхвърлено от тях, нито пък тя ще откаже, според твърденията на тези, които я познават добре, научи Kliuki.bg.

Не на последно място ще припомним, че самата Бориса Тютюнджиева открито призна, че харесва един от участниците в "Къртицата" още, докато беше във формата. И не е нужно да се уточнява, че става дума за любимия й Емил Русев.