Красавицата дълго време стоеше далеч от хорските погледи

Красивата моделка Бориса Тютюнджиева скоро не се беше мяркала пред хорските погледи, а още по-малко пред медиите, на които упорито отказваше интервюта. По една причина, разбира се - клюките, които валят по неин адрес от години.

Днес обаче Бориса не издържа и изригна. Тя дори не се пробва да замаскира гнева си от всеобщия български глад за жълти новини, сплетни и клюки.

"Защо само това ви интересува? Защо е от такова фундаментално значение с кого ходя и с кого си лягам, а не останалите неща, които са наистина съществени?! Кой в тая държава знае, че съм студентка? Кой е наясно, че владея два езика и съм страшно амбицирана да продължа да се развивам? Никой, нали?! Но всички се късат да дуднат за любовите ми", искрено се възмути Бориса Тютюнджиева в първата си доброволна среща с медиите от доста време насам.

borisa

Това, което презирала най-много, бил навикът на медиите да я обвързват с различни мъже - от младежи, през чичковци, та до дядовци и да говорят абсурдни неща за отношенията й с тях. Дори се случвало да я омъжат.

Като се вземе предвид, че често пъти тя дори не познавала господата, с които я свързват в романтични отношения.