Бориса Тютюнджиева сериозно се притесни от бузестото си лице и се зае да отслабне!

Бориса Тютюнджиева започна спешна и ударна диета, с която да свали бързо качените 6-7 килограма. Макар да отричаше и да твърдеше, че големите бузи, които шашнаха почитателите й, са измамен ефект от лоша позиция пред камерите и фотоапаратите, днес моделката се е захванала с ударно отслабване.

Бориса Тютюнджиева разкри пред най-близките си дружки, че по време на екскурзиите и забавленията с Андрей Арнаудов, вместо тя до го контролира какво хапва и да го поддържа във форма, сама се повлякла по акъла му и си позволила да си угажда повече от обикновено.

[caption id="attachment_327939" align="alignright" width="300"]Бориса Тютюнджиева Бориса Тютюнджиева обещава да отслабне за 2-3 седмици[/caption]

Андрей Арнаудов не спирал да води Бориса Тютюнджиева по скъпи ресторанти, в които чаровницата без угризение се глезела с пасти, тортички и други висококалорични деликатеси. "Докато се усетя и започнаха да ме снимат и да пишат, че съм бременна. Вярно е, че не съм толкова дебела, колкото ме изкарват медиите, но трябва да сваля тези 6 килограма, които качих. Не се харесвам така", споделила Бориса Тютюнджиева пред приятелките си.

Бориса Тютюнджиева от два дни е стартирала ударна диета, с която има намерението да отслабне с 6 килограма за не повече от 2-3 седмици, като разбира се, залага много и на тренировките в залата. Вече се била запасила с Л-карнитин за по-качествено горене на мазнини и фетбърнър, чиято комбинация спомага за намаляването на теглото.

Самата диета на Бориса Тютюнджиева се състои от консумацията предимно на фрешове, много минерална вода и супи - но приготвени само с малко висококачествен зехтин. Тя се е отказала от месото, като единственото, което си позволява, е пилешко и пуешко. Телешко може да хапва само веднъж седмично, но приготвено по диетичен начин.

Глада си Бориса Тютюнджиева утолява и със салати, в които обаче не слага и капка дресинг или майонеза. Царевица, грах, картофи и крутони в салатите й също са строго забранени.

"Фрешове, плодове, зеленчуци, пиле и супи - това е, с което се храни Бориса и спортува най-малко 5 дни в седмицата. Сигурни сме, че ще успее да свали качените килограми и скоро ще я видим пак същата като преди", убедени са дружките й от столичния хайлайф.