Борис Дали направи медийния дебют на малкия си син като герой от сериалите

Борис Дали направи първата професионална фотосесия на Константин и... Константин!

Фолкпевецът се превъплъти в ролята на дамския любимец – чичо Чарли от „Двама мъже и половина” за медийния дебют на малкия си син в списание "Блясък". Ролята му отива напълно, защото въпреки дългогодишната си връзка с майката на децата си, за него се носят легенди.

Певецът бил като моряците: на всяко пристанище – любима, дочу kliuki.bg. Борис Дали криел по една страстна афера във всеки град, където имал участие. Изпълнителят на „Кой сега до теб заспива?” се кълне, че не кръшка, но кой знае защо – твърде малко му вярват.

Същото е положението и с Константин – любимият колега и приятел на Борис Дали. Двамата толкова се ценят, че младият татко пренебрегна бабите и дядовците, и кръсти сина си на най-големият палавник в гилдията.

[caption id="attachment_308092" align="alignright" width="229"]Борис Дали е горд мъжки татко. На Константин пък му подновиха името доста преди да се появят внуците Борис Дали е горд мъжки татко. На Константин пък му подновиха името доста преди да се появят внуците[/caption]

Коце поне за пред хората е образцов съпруг и баща. Може би по тази причина му е поверена ролята на хапльото Алън.

Най-големият чаровник в славното трио на „Двама мъже и половина” си остава Джейк – дундьото, който обожава да нагъва хамбургери. Ролята му е изпълнена повече от успешно от бебето Константин.

Момченцето се роди в края на юни миналата година, но вече си личи, какъв страхотен мъж предстои да стане. Въпреки, че е рус със сини очи, си личи кой е татко му.

Остава само Константин като негов кръстник да го учи на ум и разум. Доколкото познаваме певеца, бебето ще бъде щуро като него, но и дамски любимец като Борис Дали.