Бонка от сериала "Пътят на честта" излязла от тялото си след катастрофата!

Актрисата Галя Александрова, която се превъплъти в ролята на властната и безмилостна свекърва Бонка. И стана любим образ на всички зрители, разкри интересни моменти от живота си в професионален и личен план. [caption id="attachment_432903" align="alignright" width="300"]Бонка Бонка от сериала с разтърсваща изповед[/caption] За зрителите на NOVA тя разказа за най-тежкия период от живота си. Времето, в което се възстановявала след изключително тежка катастрофа. И не е била сигурна ще може ли отново да се качи на сцената на театъра.

Докато лежала на пътя след сблъсъка, душата й буквално напуснала тялото и актрисата се гледала някъде отгоре, но лекарите успели да я спасят.

Дълго време се възстановявала, не играела и работела във фризьорския салон на братя Ранкови в София, които й подали ръка. Тя буквално се разплакала, когато отишла не театър и си дала сметка че заради катастрофата може и никога повече да не играе.

В разговора тя сподели много за трудностите в професионалната си кариера. За разочарованието и начинът, по който емоционално оцеляла след пет годишен период, в който не са й давали роли.

В момента Галя Александрова е част от трупата на Старозагорския театър "Гео Милев". "Сцената е магия. А публиката отдолу - ламя, която може да те сграбчи, но когато я овладееш до края на представлението, аплодисментите са най-голямото добро, което може да случи". - сподели тя през сълзи за най-голяма си любов - театърът. Освен личната си история Галя Александрова разкри за зрителите на "Неделята на NOVA", че образът на Бонка тепърва ще се развива.

"Бонка не знае, че е лоша. Тя съхранява семейството и традициите. Изключително първосигнален човек, който ще разбере твърде късно, че за лошото възмездие има." сподели за героинята си Галя Александрова.

Тя разказа, че е изградила персонажа си с помощта на личния опит, който има по темата, както и събирателните образи за свекървата от българската литература. Тази седмица от понеделник до четвъртък в 22 часа в "Пътят на честта" Бонка няма да промени държанието си и да спре по пътя си на отмъщение към Кера, въпреки инцидента, който се случи с Начо.