Бони разкри истината за своя бивш шеф Митко Пайнера и тя не е никак приятна!

Почти година след своето напускане Бони реши да разкрие що за човек е Митко Пайнера и изобщо интересни подробности от работата в неговата фирма. Още от идването си тя не е получила шанс за голяма изява, което я е наранило доста, научи Kliuki.bg.

"Очаквах кариерата ми да потръгне много повече след преминаването в "Пайнер". Не получих обаче нищо от онова, което Митко ми обещаваше преди това. Трябваше да работя с по-посредствен екип, защото истинските професионалисти се пазеха за Преслава, Анелия и др. Постъпиха с мен много подло и всъщност тръгнах надолу, вместо да се възродя. В "Пайнер" обаче това е практика. Компанията си има любими изпълнители и лансира тях. Останалите ги оставя почти на произвола на съдбата. Дори телевизия Планета действа целенесачено. Как мислите, че се избира кои песни да се пускат и в кои часове?!" - откровеничи Бони.

[caption id="attachment_328601" align="alignright" width="300"]Бони нанесе своя удар срещу Митко Пайнера Бони нанесе своя удар срещу Митко Пайнера[/caption]

Ромската перла не остана много дълго в "Пайнер". През тази година тя реши да се завърне в старата си компания "Съни мюзик", която я направи звезда навремето.

"Тук бяха най-хубавите ми години и се надявам отново да се върна към тях. Загубих си времето в "Пайнер". Постъпих много глупаво. На практика хората съвсем ме забравиха там, но сега пак съм готова да им покажа коя е Бони."

Изпълнителката на "Полудявам ли" вече готви своя първи албум след завръщането си. Той трябва да излезе малко преди Коледа и ще включва някои коледни балади, разкриват от Фен ТВ.

Истината за Митко Пайнера лъсна. Отдавна се говореше, че "Пайнер" дава много на изпълнителите, но и взима много. В другите компании те получават повече свобода, но пък и финансовите средства са по-малко. Все пак Алисия, Емануела, Азис и др. показаха, че и без "Пайнер" можеш да пробиеш в този жанр.