Болката за една от най-даровитите ни и гласовити поп фолк звезди е огромна!

Огромна трагедия споходи една от най-даровитите ни поп фолк звезди, която изгуби детето си. Става дума за чаровната и гласовита поп фолк певица Бони, която претърпя спонтанен аборт в петия месец от бременността си и това я съсипа. Бони признава, че буквално е рухнала психически след загубата на детето си. Още повече, че привидно бременността й вървяла добре.

Поп фолк звездата Бони чакаше дете от мъжа на живота си, чиято самоличност никога досега не е пожелала да разкрие, може би от суеверие. Двамата обаче били безкрайно щастливи, че ще стават родители, а щерката на Бони - Михаела нямала търпение да гушне братчето или малката си сестричка, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_315758" align="alignright" width="300"]поп фолк Поп фолк звездата Бони не е предполагала, че ще й се случи такова нещастие[/caption]

И до ден днешен Бони няма обяснение какво всъщност е станало и защо не е имало никакви индикации за ужасът, който ще я споходи. Поп фолк певицата приема голямата трагедия като изпитание на съдбата, с което е длъжна да се пребори въпреки задушаващата мъка.

"Беше страшно. Особено в първите дни, когато имах чувството, че не искам да правя нищо, дори не исках да съществувам. Постоянно плачех и се питах защо стана това, защо точно моето дете. Не щях да виждам или да чувам никой, камо ли да помисля за работа или за нещо друго. След това обаче проумях, че ако карам по този начин, ще рухна съвсем и скоро и аз самата ще си отида. Задължих се да продължа напред само заради моята Михаела, която се нуждае от мен повече от всичко", разкрива поп фолк звездата Бони.

[caption id="attachment_315759" align="aligncenter" width="300"]Болката на Бони е голяма, но тя се държи заради дъщеря си Болката на Бони е голяма, но тя се държи заради дъщеря си[/caption]

Щерка й Михаела и любимият й мъж са непрестанно до нея и я подкрепят с всичко, което могат. Бони вече е решила да продължава още по-упорито в кариерата си и отново да покорява върхове, в името на семейството си и на нероденото си дете. А колегите й от поп фолк гилдията изказват най-искрените си съболезнования и обещават да помогнат с каквото трябва на Бони, само да се измъкне от черната дупка на болката и скръбта си.