Кой да предположи такова нещо... Слави Трифонов и Глория са имали нещо много повече от обикновено познанство. Всъщност двамата се опознали в "библейския смисъл" и мачкали чаршафите в течение на почти цяла година. Разкритието направиха близки до шоумена лица, които си спомнят за славните му времена, докато е бил още здрав и значително по-млад.

По времето, когато Слави и Глория бяха жури в Мюзик Айдъл, между тях пламнали искри и разбира се, ги отвели директно в кревата. Става дума за периода около 2007-ма година, когато Гло била на върха на кариерното си развитие, а Славито чукал по две на нощ, цитира "Уикенд".

"Имаше време, в което го бе ударил на такъв "живот" и разврат, че спеше с различна всяка вечер. После му омръзна и се кротна, а за днес вече е ясно положението. С Глория бяха заедно в онези години, но никога не са имали сериозна връзка. Тяхното не беше любов, а по-скоро нагон. Правеха си секс на корем и това е", разказват близки до Слави.

Трифонов имал истинска връзка с Алекс Раева и, разбира се, с Маги Ангелова, която и до днес му е голямата любов. На двете се опитвал да не изневерява, а ако го правел, се криел усърдно.

"Докато с Глория нищо особено, порадва й се и толкова. Срещаха се по хотели из столицата след нейни участия, но не редовно, може би два пъти в месеца", уточняват източниците.