Тя е пловдивчанка, но се държи като дива селянка с милион комплекси. Бившата Мис България Венцислава Тафкова отдавна смята, че е достойна най-малко за столицата и упорито драпа да се намърда там - за постоянно. Фактът, че баща й е заможен човек под тепетата обаче явно не е достатъчен, за да й купи скъпарски апартамент в София, затова тя усилено издирваше богати мъже.

Венцито отдавна омачка чаршафите на бившия на Емануела - Мартин Николов Елвиса, но така и не получи нищо от него. Какъв ти апартамент, какво ти съжителство, той дори за сериозно гадже не я взе, а отново се върна при зеленооката певица, която по-късно го разкара.

Бомбата избухна: Ето на кого се сложи напористата миска Венцислава Тафкова! (ще стане ли най-после софиянка - СНИМКИ)

След Елвиса Тафкова не се е появявала с друг мъж, колкото и да й се щеше, но ето, че днес нарочно и публично обяви новината - успя да се сложи на някого! Ура!

Бомбата избухна: Ето на кого се сложи напористата миска Венцислава Тафкова! (ще стане ли най-после софиянка - СНИМКИ) - Снимка 2

Уж без да иска, Венцито си пусна снимка от автомобила на мистериозен господин, чиято ръка с мъжки часовник се отразява ясно в слънчевите й цайси. Мислите, че това е наистина случайно?! Ние не! Съвсем осъзнато и доста простовато, Тафкова нарочно навря в очите на всички, че и си плати на медии, за да раздухат новината - ауу, вижте я, вече е с богато гадже...

А дали е така, или това е просто случаен познат на миската, ще стане ясно тепърва. Ако има приятел, то не би следвало да се крият като престъпници дълго време, нали?!