Какво се случва с Мария Игнатова и Димитър Рачков?

Май поговорката, че „старата любов ръжда не хваща“ ще се окаже вярна. Та бившите любовници се награбиха и то не на шега. Цели три години, след като се разделиха официално.

Това се случи в препълнен столичен клуб. Поводът за купона бе 20-годишнината на отбелязване на предаването „Господари на ефира“.

Бомба!Митко Рачков и Мария Игнатова се награбиха (Фото доказателство)

А погледът на всички бяха насочени, като с фокус, към бившите гаджета. Комикът и чаровната блондинка деляха един покрив и едно легло цели десет години, след което се разделиха. Мария Игнатова вече е омъжена за интелектуалеца Ивайло Цветков-Нойзи. А Митко Рачков бе в тригодишна връзка с плеймейтката Анита Димитрова. Двамата заживяха заедно, но разликата от 24 години неминуемо доведе до края на бурната им любов. С днешна дата силиконката е изтрила напълно актьора от профила и живота си и се мълви, че вече има нов мъж до себе си.

А на тържеството Митко Рачков скочи на сцената, за да „разчупи обстановката“ с няколко лакърдии. Изненадващо, зад гърба му се появи Мария Игнатова.

Бомба!Митко Рачков и Мария Игнатова се награбиха (Фото доказателство) - Снимка 2

„Това по сценарий ли беше“, попита Рачков, като демонстративно си плюй в пазвата.

„Ами като преди бяхме по сценарий, виж какво се случи“, бе моменталния отговор на Игнатова.

И от дума на дума, двамата се награбиха на сцената. Това се случи под смръщения поглед на мъжа й Нойзи.

А мнозина заподозряха, че любовта между Рачков и Мария не си е заминала. Пък и те не отделиха един от друг през цялото време.

Източник: Ретро