Асен Блатечки е известен със залитането си по засукани мадами

„Лошото момче“ на киното и театъра и сега не изневери на нрава си. 52-годишният мачо не само че не се е кротнал, ами упорито залита по свежа плът.

Както стана ясно, той и Диляна Попова от близо две години не са заедно. Въпреки че имат общ син, за когото актьорът се грижи, двамата не са успели да „мелят брашно“ заедно. Връзката им бе взривоопасна, на приливи и отливи, като накрая всеки пое по пътя си.

Бомба!Мераклията Асен Блатечки налази мома от „Ергенът“ (Снимки)

Преди това Блатечки живя на семейни начала и с режисьорката Катерина Горанова, от която има пораснала щерка Катя. След като се загаджи с моделката от Гулянци той  я заряза, но и с Диляна Попова връзката му не продължи дълго.

Говори се, че мераклията има нова жена до себе си, но упорито отказва да издаде коя е. В момента той  е част от журито на „Като две капки вода“, но не спира да обикаля нощните локали. Според клюката той купонясва по заведенията в компанията на 23-годишната Айлин Бобева. Двамата са засичани да щуреят заедно, без да крият симпатиите си.

Бомба!Мераклията Асен Блатечки налази мома от „Ергенът“ (Снимки) - Снимка 2

Айлин  е една от участничките в шоуто „Ергенът“, но не е успяла да омае пианиста Евгени Генчев и затова отново е сингъл, издават от кухнята на шоуто.

Дали обаче между нея и Асен Блатечки има нещо повече от  приятно прекарване по кръчмите, само бъдещето ще покаже. Но всеки, който знае за палавия нрав на театрала се съмнява, че с Айлин ще я карат само като добри аверчета.

Източник: Ретро