В шокова ситуация изпадна Златка Райкова, при това съвсем неочаквано за нея. Плеймейтката, която се готвеше за сватба с годеника си Карен Хачатрян и се носеше на крилете на безметежното щастие, в момента е в шах и мат, като се чуди откъде й е дошло.

Причината е проста - Русата Златка се оказа зарязана и напълно сама. Докато е получавала пръстенчета, мерила дрешки и обикаляла по света, блондинката се озова без нито една шивачка за дрехите на модната си линия. Тази, на която разчитала, я оставила като я уведомила за решението си "от днес за вчера". А Злати изпаднала в шок.

Знаем, че тя разчита основно на своята линия дрехи, която рекламира в мрежите и от която идва главният й доход. Благодарение на него тя успяваше да издържа и детето си, и Благой Георгиев, докато бяха заедно. Да, сега арменецът й е богат, но не дотам, че да поема всички разходи и да живеят охолно.

Самата Златка Райкова нададе рев в нета и пусна спешна обява, че си търси добра шивачка. Друг е въпросът, че запознати шушукат, че плеймейтката далеч не била сред щедрите и разбрани шефове, затова и текучеството при нея било голямо. Да видим кога ще си намери нова читава работничка.