Златка Райкова отново намери повод да захапе бившия си Благой Георгиев и да го унизи, като не можем да отречем, че до голяма степен е права. Плеймейтката направи това за Деня на бащата, когато целенасочено пусна в мрежата снимка с двете си деца, които съпругът й Карен Хачатрян е прегърнал. Тримата са видимо весели и щастливи, а Златка побърза да уточни:

"Всяко момче иска да прилича на баща си и дори да го задмине, стига този баща да притежава необходимите мъжки и човешки качества и да бъде добър пример за децата си и обществото", заяви Русата Златка като натърти, че визира Карен.

Тя никога не пропуска случай да намекне, че Хачатрян е истинският баща на малкия Благойчо, докато Благой Георгиев е просто "биология". "Поне на този ден да се беше сетил, че има дете, но не - няма такава отрепка", възмущавала се Златка и пред близките си хора.

Разбира се, това стигна до очите и ушите на футболиста, който пък в момента разхожда новото си гадже Ивана Главчева из Истанбул. Вместо да се засрами и да си замълчи обаче, Благой изсъскал: "Я да се скрие тая, бе! Тя пък щото е еталон и образец за майка. Егати смехорията!"...

А дали и как ще му отвърне Златка, предстои да видим.

Източник: Crimesbg.com