Гледаш какви ги плещи Златка Райкова и тръпки те побиват!

Златка Райкова, която зрителите на Биг Брадър опознаха като търпелива, блага и лъчезарна девойка, ще останат като втрещени ако изгледат клипчето с участието на русата хубавица при Венета Райкова преди около 5-6 години.

Там Злати е коренно различна и през цялото време бълва огън и жупел срещу певицата Алисия. Да, ще кажете, че клипчето е старо. Но явно някой има интерес да претопля манджата и да бълва компромати и скандални истории за Златка Райкова.

zlatkaRА целта, разбира се, е да бъде тотално разбит имиджа й на стойностен човек, какъвто тя очевидно иска да бъде.

Във въпросното видео, което от вчера тръгна да обикаля няколко от най-известните сайтове в интернет пространството, Златка Райкова ядосано и брутално плюе по Алисия като стига дотам, че да я обяви за платена жена. Която бащата на сина й Валери Божинов сам си бил поръчал преди години за една нощ.

Тези дни самата Златка Райкова се извини на Алисия за думите си и го направи от личния си профил в социалната мрежа. Но злите езици говорят, че самата Алисия не приема извинението и тя е причината скандалното видео отново да види бял свят - само и само да върне предишното лошо мнение на хората за Златка Райкова.