Фаворитката в Биг Брадър от Старс Златка Димитрова се хвърля в сериозна битка

Златка Димитрова, която спечели последния сезон на риалитито Биг Брадър ол Старс, втрещи България преди няколко часа, когато направи наистина шокращо признание. Красавицата се хвърли в сериозна битка с италианеца Лео Бианки, като след тези й думи, нещата вече никога няма да бъдат същите.

Късно снощи Злати написа в своята страница във Фейсбук, че Лео е излъгал най-долно по отношение на дарените пари за инвалидизирания Боби.

zlatka_dimitrovaВ предаването на Венета Райкова Лео разказа, че е обещал 3000 лева на Боби, който обаче се държал доста нахално след края на Биг Брадър. "Още не бяха минали и два дни след финала, когато той ми се обади да пита защо не съм му дал парите. Тогава се обидих. Казах му, че не се прави така, че действа нахално и грубо и че така само може да ме накара да не му дам нищо", сподели Лео.

Златка Димитрова обаче побесня. Тя категорично отрече Боби да е звънял по телефона на Бианки и да е питал за пари. Дори още вчера казал на Лео, че не му иска дарението и нека да даде тези 3000 лева на някое нуждаещо се детенце, пише Хотарена.нет.

Заедно с тежките думи към Лео, Златка Димитрова се закани, че скоро ще направи нови и официални разкрития по случая с Боби, защото вече й писнало да се спекулира и да се лъже на гърба на онеправданите.