Боби Михайлов и Мария Петрова са женени от дълги години, но щастието им е на път да приключи с трясък!

Бившият национал Боби Михайлов е съсипан и не може да си намери място, тъй като бракът му с красивата Мария Петрова виси буквално на косъм. Тежък разрив между двамата е на път да разбие семейството им, което е заедно от много години. А двамата имат и дъщеря си Елинор, която мъчително приема неочаквания обрат в отношенията на родителите си, разкриха източници, близки до семейството.

Причината за краха на двойката е Борислав Михайлов, чието поведение златното ни момиче отказвало да търпи повече. Мария Петрова дълги години търпеливо понасяла лошите навици на мъжа си, който редовно отсъствал от дома им, гуляейки с приятели по нощни заведения.

[caption id="attachment_341557" align="alignright" width="300"]Боби Михайлов Нима ще се разпадне и бракът на Мария Петрова и Боби Михайлов?![/caption]

Не една и две са информациите, свързващи Боби Михайлов с различни жени през годините като най-скандалната от тях е тази за аферата му със самата Стефка Костадинова. Която била най-страшния удар за Мария Петрова.

"Боби няма никаква представа какъв късметлия е с тази жена и дано не го разбере твърде късно, когато я изгуби. Мария имаше доста поводи за страдание през годините, но характерът й е толкова мек и благ, че винаги гледаше да прости, да махне с ръка и да забрави. Надяваше се, че с възрастта, Боби ще се кротне и ще помъдрее, но уви", разкриват близки до Мария Петрова.

Чашата на търпението на гимнастичката ни преляла преди няколко дни, когато Боби Михайлов отново тръшнал вратата след себе си и отишъл да купонясва посред нощите с авери, на участие на Преслава.

"Мария искаше да останат двамата у дома, или да си подарят кротка семейна вечеря в ресторант, но той отказа - разбрал се бил с приятели. За пореден път я пренебрегна, но това беше първият път, в който тя не си замълча. Тази нощ не го пусна да спи при нея в спалнята и категорично го предупреди, че му дава един единствен шанс да спаси брака си - при втора подобна постъпка, ще се разведе с него", обясняват близки на хубавата ни шампионка.