Жени Калканджиева даде официално интервю, в което шокира всички с истината за съпруга си Стефан Манов - Тачо!

Скандалната съпруга Жени Калканджиева буквално взриви медиите с шокиращото си разкритие за брака и съпруга си Стефан Манов - Тачо. Шестата по красота в света явно вече не издържа мало и голямо да я съжалява и оплаква за това, че видиш ли, благоверният й не знаел как да си държи панталоните закопчани. А последният скандал с връзката на Тачо и Дани Димитрова преля чашата.

"Да, вярно е, че Тачо и Дани бяха заедно. И какво от това?! Аферата им вече приключи. Плюс това тази работа не беше нито любов, нито сериозна връзка, а още по-малко бременност. Няма такова нещо. Ако имаше, Тачо щеше да каже първо на мен. Двамата просто преспаха заедно. Потъркаляха се няколко пъти в чаршафите и толкова. Аз знаех какво се случва, тъй като неведнъж съм заявявала - с Тачо имаме отворен брак", изстреля открито пред медиите Жени Калканджиева, с което наистина втрещи всички - от близките и приятелите, до феновете си.

[caption id="attachment_333885" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Жени Калканджиева разтресе моралистите с признанието си[/caption]

Моментално в интернет форумите се появиха възмутени коментари на моралисти, жестоко осъждащи поведението и начина на живот на Жени Калканджиева и Стефан Манов. На тях двамата обаче, явно изобщо не им пука, научи Kliuki.bg.

В откровението си по случая Стефан Манов и Дани Димитрова, Жени Калканджиева дори стигна дотам, че да заяви: "Не, тази манекенка не е бременна от Тачо. Но дори и да беше, какво толкова - той поне прави красиви деца", визирайки собствения им син Георги.

Наред с възмутените коментари на болшинството читатели, из светските среди на столицата пък се прокрадна слухът, че шестата по хубост говори така, само и само да спаси най-важното в живота си, своето его и достойнство.

"Жени е ревнива жена, като всяка друга. Ще остави тя Тачо да се шляе и да опъва всяка една от моделките й, ама друг път. Я как го натири, когато й кръшна със Зорница Линдарева. И в случая с Дани е същото, но се прави на силна просто", шушукат из вип-средите на София.