Жени Калканджиева и Стефан Манов - Тачо вече официално са в развод!

След сума ти изневери, скандали, предателства, срещи и раздели, семейството на Жени Калканджиева и Стефан Манов - Тачо се разпадна окончателно. Молбата за равед вече е в ход като е заведена лично от шестата по хубост в света. Разбрала за връзката на Тачо и Дани Димитрова - една от участничките в тазгодишния конкурс "Мис България", Жени Калканджиева взе съдбовното си решение.

Тя обаче едва сдържа гнева и обидата си, и тържествено обеща да отмъсти на неверния си съпруг. Това разкриха източници, близки до семейството на Жени и Тачо. Омразата на Жени Калканджиева обаче е напълно основана като се има предвид, че години наред тя издържаше съпруга си, който на практика не знае що е това работа.

[caption id="attachment_333557" align="alignright" width="253"]Жени Калканджиева Жени Калканджиева не вярва в любовта на Тачо към Дани и се закани да отмъсти[/caption]

Жени Калканджиева прибра Тачо буквално от улицата и му даде име, известност, апартамент и завидни финансови средства. Благини, за които Стефан Манов й се "отблагодари" като й се изплю в лицето, изневерявайки й когато му падне и с която му падне.

И макар че този път приятели на Тачо се кълнат, че чувствата му към Дани Димитрова са истински, а не просто забежка като със Зорница Линдарева, бившата му вече съпруга е убедена в друго.

"Влюбен ли?! Това недоразвито момченце не може да е влюбено в друг, освен в себе си. Така е било и винаги ще бъде така. Тачо е един завършен егоист, нарцис, който гледа единствено и само на него да му е удобно. Е да, но удобствата приключиха. Край! Стефан Манов изгуби всичко. И ще видите как съвсем скоро така наречената му любов към Дани Димитрова ще се изпари като утринна роса, а той няма да има на кого вече да разчита. Ще го срина псипически и физически", обеща тържествено на себе си и на близките си преятели Жени Калканджиева.

Търпението и склонността да понася униженията на съпруга си бяха дотук и Жени се закани да вземе абсолютно всичко на Тачо като го остави на улицата. "Да видим сега какво ще работи, колко ще изкарва и как ще живее, за да угажда първо на себе си и пиянството си, а после и на бройките си. Не ме интересува повече", категорична е Жени Калканджиева.