Жената на Волен Сидеров отпраши за морето!Съпругата на Волен Сидеров – Деница

, е избягала от него и от живота в столицата. Половинката на лидера на „Атака“ рано-рано открила летния сезон. И още в първите дни на юни месец заминала на морето. [caption id="attachment_427849" align="alignright" width="300"]Волен Сидеров Деница на Волен Сидеров отпраши към морето[/caption] За поредна година Деница и малкият Волен. Който през този септември ще навърши 4 годинки, избраха да летуват на родното Черноморие. Любимото им място е луксозен, но в същото време спокоен и подходящ за семейства с деца комплекс, намиращ се на няколко километра от Созопол. Сидерови били дългогодишни клиенти на хотела. И вече се познавали отлично с персонала, който почти не се сменял от сезон на сезон, пише Ретро.

Пред приятелите си в комплекса жената на Волен споделила, че очаквала и той да се присъедини към тях, след като приключи с неотложните си ангажименти в столицата.

Възможно било Сидеров да остане без истинска ваканция, след като миналата седмица намекна, че идеята да се впусне в надпреварата за кметския стол в София тази есен не му е чужда. При всички положения обаче, политикът със сигурност щял да намери време да се порадва на морето в компанията на съпругата си и наследника си. Миналото лято цялото семейство отново отмаряше на същото място. А Волен съчета почивката с екстремни занимания. Лидерът на „Атака“ прекъсна активната почивка край басейна на хотела. За да се гмурне в дълбините на морето заедно с общинския съветник Мирослав Славчев.

Преди водолазното спускане Сидеров ходи на оглед и на мистичния остров Свети Йоан. Където през 2010 г. бяха намерени мощите на свети Йоан Кръстител.

Жена му Деница обаче предпочита по-спокойните активности, макар тя също да е известна с интересните си хобита, последното от които е свиренето на тромпет.