Половинката на Ники Кънчев - Даниела, разкри неподозирани истини!

Жената до Ники Кънчев - Даниела, направи скандално признание, което никой не беше очаквал. Явно нервите на Даниела вече не издържат и тя реши да разкрие истината за мъжа до себе си пред всички.

Даниела призна, че Ники Кънчев отдавна не е това, което е бил, когато са се запознали и влюбили. Той вече дори не поглеждал нито нея, нито щерка им, камо ли да се захване с домашна работа вкъщи. Единственото, което интересувало Ники Кънчев, било чашката - той не спирал да пие.

[caption id="attachment_321276" align="alignright" width="300"]Ники Кънчев се проваля тотално, губи семейството си Ники Кънчев се проваля тотално, губи семейството си[/caption]

"Само гледа да обърне нещо, да гаврътне нещо. Вдигнала съм ръце от него, защото опитах какво ли не, но не успях да му помогна. Ники Кънчев не е Ники Кънчев, когото виждате от екрана. Без значение дали ще е сам, или с компания, той се стреми само към едно - да пие", призна ужасена половинката на Ники Кънчев.

Думите на Даниела бяха потвърдени и от приятелите на Ники Кънчев Део и Рафи, които наскоро поканили Ники Кънчев да направи промоция на новата им песен по Дарик радио, пише вестник Всеки ден.

"Мислехме, че с професионализма си, Ники Кънчев ще свърши отлична работа за промоцията на новото ни парче, но уви - случи се нещо коренно различно. Ники Кънчев дойде в студиото като лъхаше на джибри поне от километър. Той едва гледаше и заваляше думите. Погледът му беше адски мътен и имахме чувството, че е неадекватен. Да не говорим за тъмните кръгове под очите му - или беше започнал да се кваси от сутринта, или не беше спирал цялата нощ", възмутени разказаха Рафи и Део.

Не се знае на какво се дължи това поведение и зависимостта към алкохола на Ники Кънчев, но е сигурно, че ако продължава така, скоро може да изгуби не само работата, но и семейството си.