Вики от Мастило, както още е известна певицата Вики Терзийска, и съпругът й Петър Величков са заедно от години, имат и две дъщери. Това обаче не пречи на застаряващия директор на верига бензиностанции да става все по-алчен и ненаситен в секса и буквално да изцежда и последните сили на жена си.

Близки до певицата разкриха, че от доста време тя не е на себе си и едва смогва да се оправя и с децата, и с щенията на мъжО си. Знаем, че момичетата на Виктория са адски буйни и палави като го доказаха преди няколко години със скандалното си поведение в ефира на Би Ти Ви.

А като към техните пакости се прибави и меракът на Петър Величков, не се знаело на какви хапчета и енергийни напитки трябва да кара Вики, за да оцелее. И ето, че думите на източниците се потвърдиха от случайни папарашки снимки на певицата. Тя бе заснета през деня в центъра на столицата, където не спря да се прозява и изглеждаше така, все едно всеки момент ще заспи на улицата.

Видът й наистина е променен, тя изглежда крайно изморена и даже изтормозена. "Ами не е лесно. Петър е като бик, който смята, че ще изтърве последния влак. Той взима и виагра, за да се справя по-добре в леглото, защото се е изплашил, че е стар и че скоро няма да го бива", смеят се източниците.

Източник: Crimesbg.com