Седмици след като публично разкриха връзката си пред всички, Атанас Колев и гаджето му - Лидия са на косъм от раздяла. Това разкриха близки до тях източници, според които чалга певицата живее в истински ад. Скандалите с рапъра се превърнали в ежедневие.

Бомба: Връзката на Наско Колев и Лидия се крепи на косъм! (скандалите са постоянни - виж още)

"Преди време, когато трябваше да крият, че са заедно, заради продуцентите на Лидия и кариерата й, Наско й вдигаше скандали за това. А сега, когато вече всичко е ясно, отново й ги вдига, но от ревност. Явно просто си е такъв характер момчето, трябва му някое послушно, кротко и най-вече непознато на обществеността момиче", коментират източниците.

Те обясняват, че Колев очевидно е луд по Лидия, но го тресе жестока и дори болезнена ревност. Той хем харесвал, хем критикувал всичко и най-вече визията й по време на снимки, клипове и участия. Постоянно й натяквал, че мъжете я гледат като парче месо и искат само да я минат.

"Повтаря й да се държи по-обрано и скромно, но изобщо не вдява, че това е чалга, а не рап. И ако тя не покаже това-онова на фенчетата, залязла е. Тя също го обича и се опитва да потушава пламъците, но все по-често не издържа и се карат здраво. Кой ли ден ще си грабне чукалата и ще го зареже", чудят се запознати.

Противно на очакванията, почитателите на двамата явно много ги харесват и ги поощряват да са заедно.