Ето го тайният зет на Цветан Цветанов - Ростислав!Цветан Цветанов от 6 месеца се радва

на кандидат-зет, съобщава Ретро. Средната от общо трите дъщери на подалия оставка от всички ръководни позиции в ГЕРБ политик има изгаряща любов с тайнствен младеж. [caption id="attachment_427557" align="alignright" width="240"]Цветанов Щерката на Цветанов му доведе зет[/caption]

16-годишната Василена и избраникът й Ростислав учат в едно и също училище и именно там пламнали искрите между тях.

Щерката на бившия зам.-председател на ГЕРБ и гаджето й са буквално неразделни. И не се притесняват да афишират връзката си публично. Макар все още да е ученичка, очевидно Цветанов и съпругата му Деси имат доверие на дъщеря си. Защото от фотосите й в социалните мрежи се вижда, че тя често посещава нощни столични заведения, естествено, придружавана от своя любим. Купонджийските моменти двамата обичат да запечатват със снимки, на които се прегръщат и целуват. Освен любовта и партитата, и всички останали младежки влечения не са чужди на Василена Цветанова.

Девойката се интересува от мода, гримира се почти като професионалистка. А на снимки позира с актуалните сред тийнейджърите в момента наргилета.

Благодарение на високия стандарт на семейството си десетокласничката вече е имала шанса да обиколи дълъг списък с чужди страни, сред които Италия, Англия, Германия и Гърция. Василена е изключително привързана към двете си сестри – по-голямата от нея Гергана и най-малката София. Кака й е далеч по-дискретна, когато става дума за личния й живот, а единственото, което се знае за нея, е, че гради блестяща кариера в Световната банка. Която е управлявана от бившия ни еврокомисар Кристалина Георгиева. Гергана Цветанова работи като анализатор в екипа на институцията от няколко месеца, а средната заплата за нейната позиция възлиза на 54 хиляди долара годишно. Това показва справка с американска платформа за предлагане и търсене на работни места.

Преди по-малко от година дъщерята на подалия оставка Цветанов се дипломира със завидно висок успех в университета „Бат“ в Югозападна Англия. Там тя завърши бакалавър в специалността „Политика и международни отношения“.

Баща й обаче отрече да й е съдействал по какъвто и да било начин за поста в Световната банка. Който Гергана си заслужила с уменията и упоритостта си. Бомба: Вижте тайния зет на Цветан Цветанов! (снимки на Ростислав) - Снимка 2 Бомба: Вижте тайния зет на Цветан Цветанов! (снимки на Ростислав) - Снимка 3