В столично заведение, на винце и сладка приказка, беше спипана съпругата на Ваня Джаферович - Жени Джаферович, ноо... не с мъжа й. Смеем да твърдим, че всички познаваме отлично хърватина и това определено не беше той. Още повече, че въпросният мъж също е познат на обществеността, защото е... Стефан Илчев.

Да, Евгения Джаферович беше излязла с гласовития Илчев, с когото не е показвала супер близки отношения до днес. Разбира се, че двамата се познават, знаят се и с Ваня, но Жени явно е твърде близка с певеца, за да му надува главата с чисто женски теми.

Тя му показваше телефона си, на който имаше снимка на дамска блузка, очевидно харесала се на Евгения. Коя жена ще занимава мъж с такива неща, освен ако не й е нещо повече от приятел и иска да й я купи... Или ако й е просто приятел, но обикновено с различната интимна ориентация.

За Стефан Илчев се говореше нещо подобно навремето, но досега нито той, нито някой друг е потвърдил със сигурност. А за любовник на Жени... едва ли. Тя надали би заменила мъжа си Ваня с Илчев, най-малкото, защото изглежда в пъти по-мъжествен от него.

"Трябва чавка да й е изпила мозъка, за да си легне с Илчев. Най-вероятно си гукат като две дружки и обсъждат парцалки и червила", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com