До броени дни - буквално, Николета Лозанова ще роди второто си дете и ще направи най-безценния подарък на голямата си любов Ники Михайлов, за когото това ще е първа рожба. Както знаем, НиЛо вече има порасналата си Никол Божинова от Валери Божинов, но вратарят така и не успя да стане татко до момента.

Затова и Николай иска да посрещне родилката и бебето си като кралски особи, влизайки в чисто нов дом. Влюбените от година строят къщата на мечтите си, която по-скоро е палат и то холивудски, а ето че тя вече е почти готова за настаняване.

Домът на Ники и Ники ще бъде извън София, в Бистрица, защото те искат да са далеч от шума, мръсния въздух и суетата на столицата. Сградата е на няколко етажа и е наистина огромна, а дворът е достоен и за кралското семейство, доверяват близки до Николета.

Парите за мечтания дом наистина са баснословна сума, но Михайлов си има спестени пари от футбола, а Лозанова продължава да е най-скъпо платеният модел у нас.

"Мебелите са супер лукс, таваните високи, всичко е изпипано до най-малкия детайл и двамата нямат търпение да заживеят там с децата", коментират запознати.

Източник: Crimesbg.com