Христо Сираков яко насоли изменницата, която го направи за смях след годежа им!

Жестоко унижение претърпя Биляна Евгениева по време на конкурса "Мис Плеймейт", където попадна на бившия си годеник Христо Сираков. Бизнесменът милионер дойде придружен не от една, а от цели три красавици, които сладко му гукаха на уше почти през цялата вечер. А самата Биляна Евгениева беше част от журито на конкурса.

С изумителна и за самия Христо Сираков наглост, Биляна Евгениева направи опит да прикове вниманието му и да го сваля, разкриха потресени свидетели на случката. Хубавицата, която изневери на Ицо Стоте манекенки с Благой Георгиев, бе облечена в ултра къса рокля и видимо спекулирала с тялото си.

[caption id="attachment_334422" align="alignright" width="300"]Христо Сираков Христо Сираков обиди жестоко Биляна Евгениева[/caption]

"Тази жена беше тотално луда. Постоянно бройкаше Христо Сираков с поглед и му се усмихваше съблазнително всеки път, когато очите му случайно се насочеха в посока на журито. Върхът обаче беше, когато в един момент така си разчекна краката, че й се видяха срамотиите. Доста хора се облещиха от гледката, но на Биляна не й пукаше", разказват очевидци на изцепката й, научи Kliuki.bg.

Най-големият удар обаче била реакцията на Христо Сираков. След като близо два часа се правил на разсеян и по никакъв начин не обръщал внимание на Биляна Евгениева, тя прекалила. Отишла при него за наздравица и започнала да му се умилква.

"Билянче, радвам се, че си добре. Изглеждаш красива. Но не си прави труда, защото и на глава да застанеш, няма да ме развълнуваш. Я виж тези млади и прекрасни момичета", заявил й директно Христо Сираков, показвайки хубавиците на сепарето си.

Думите му били неочакван удар за Биляна Евгениева, която буквално почервеняла от яд и се фръцнала с доста кисела усмивка. "Съсипа я. Каза й го директно в очите, но каквато е "умница", не е сигурно, че го е разбрала изцяло. Ицо обаче се държа като 100-процентов мъжкар и човек с достойнство. А на Биляна и през ум да не й минава, че може да си върне вниманието му, това е абсурдно", категорични са свидетели на сцената, направила за резил Биляна Евгениева пред цялото заведение.