Ива Екимова с право е определена за най-лицемерния съквартирант!

Блондинката Ива Екимова бе определена за най-лицемерния съквартирант в Къщата на Вип Брадър и, както се оказа, с пълно право. Тя играе не само в шоуто, подмазвайки се чудовищно на Евгени Минчев, но е опитна манипулаторка и в живота. Стана ясно, че Ива Екимова е изневерила брутално на покойния си съпруг Дими и то не само с настоящия си партньор Петрозар, но и със семеен мъж.

Това е телевизионерът и съпруг на водещата Радина Червенова - Коко Каменаров. Връзката й с Каменаров стартира едва няколко месеца преди катастрофата, в която загива Дими, а Ива Екимова опитно тъче на няколко стана.

[caption id="attachment_327622" align="alignright" width="300"]Ива Екимова Ива Екимова манипулира хората, за да постигне целите си[/caption]

Тя започва аферата с женения Коко Каменаров като се оправдава пред приятели, че се чувства самотна и изоставена, а бракът й не върви. Ива Екимова дори споделя, че е била насилвана физически от Дими, макар близките им да твърдят, че той не й е посягал никога в живота им.

Любовната история с Коко Каменаров всъщност не е толкова "любовна", колкото за разтуха и забавление. А началото й е провокирано от самата Ива Екимова. "Ива свали Коко. Както е видно за всички, Радина Червенова е в пъти по-класна жена от Ива Екимова - и като интелект, и като визия. Коко Каменаров обаче се поддаде на умилкването и кокетниченето на Ива Екимова и като всеки мъж с дълъг брак, залитна и позволи да го оплетат в паяжината", коментират колеги на Коко Каменаров.

Най-гнусната постъпка на Ива Екимова обаче е фактът, че тя продължава да търси приятелството на Радина Червенова и да й се подмазва дори в периода, когато мачка чаршафите заедно със съпруга й. А измамената новинарка разбира за изневярата на половинката си чак години по-късно, когато всичко между двамата е приключило.

Дефакто причина за раздялата на Ива Екимова и Коко Каменаров е смъртта на Дими, след която блондинката трябва да спазва траур поне месеци наред. Срещите им се разреждат, а след това Коко Каменов осъзнава, че не изпитва чувства към Ива Екимова, за да продължат нататък.

"Ива е жена, която умее да използва останалите и да се възползва от тях за лична изгода. Това й е лошото, а не, че се е поддала на извънбрачна връзка. Хора като нея отлично си оплитат кошницата, докато сриват нечий друг живот и изобщо не им пука за това", коментират познати на Ива Екимова.