Ели Гигова показа, че все пак има характер, макар и само две седмици преди финала!

Остават само две седмици преди големия финал на Вип Брадър, а Ели Гигова най-сетне показа, че е момиче с характер. Има една приказка, която гласи - по-добре да е късно, отколкото никога и очевидно милионерската наследница я споделя напълно. Щерката на Николай Гигов скочи като ужилена, но не на Людмила Захажаева, както вероятно подозират всички, а на Жени Калканджиева.

Да, Ели Гигова и Жени Калканджиева влязоха в открит спор и то на висок тон, а причината за това бе не твърде умното изказване на съпругата на Стефан Манов - Тачо. Жени Калканджиева се препичаше на слънце в градината на Къщата, а Ели Гигова седеше до нея и разговаряха на първоначално съвсем безобидни теми.

[caption id="attachment_329064" align="alignright" width="300"]Ели Гигова Ели Гигова се скара на Жени Калканджиева[/caption]

В един момент обаче Жени Калканджиева се обърна към Ели Гигова и директно й призна, че й завижда за богатството, с което се е родила. "Мечтая си и аз да съм като теб - богата, без ангажименти и ядове. Да мога да не работя нищо и само да купонясвам, а парите да не ми липсват. А когато остарея и прехвърля 50-те, да тръгна да пътувам по целия свят", размечта се Жени Калканджиева, но думите й предизвикаха обратен ефект у Ели Гигова.

Красивата брюнетка неочаквано избухна и заяви, че вече й е писнало на шапката да слуша подобни изказвания за себе си и за хората в своето положение, които са се родили финансово стабилни.

"Всеки говори едно и също, омръзна ми и не искам да чувам и дума повече. Какво си мислят някои - че не съм работила ли?! Винаги съм работила, учила съм и съм се справаля сама и ще продължа да го правя. Защото за мен жена, която не работи, е повод за срам, а не за гордост. Не искам да ме гледат като тъпа кифла или момичето на татко, което не знае как се изкарват парите. Стига толкова глупости, че главата ми гръмна", каза на висок тон Ели Гигова на Жени Калканджиева, която за първи път остана като гръмната и не успя да реагира с присъщата си избухливост.

Очевидно Ели Гигова е момиче с явна гордост и чест, и дори скромният й и кротък характер не търпи несправедливости, а най-вече омаловажаване на интелекта и работоспособността й.