Глория е била подложена на истинско унижение за една жена!

Примата на фолка Глория крие мрачни тайни от миналото си, за които не иска да си спомня и до ден днешен. "Услужливи" приятели обаче разкриха и то пред медиите най-голямото унижение в живота й, причинено й от Жоро Илиев.

За никого не е тайна, че Глория и Жоро Илиев са имали бурна връзка през 90-те години. Малко са обаче тези, които са наясно с тогавашните болни амбиции на певицата и копнежа й да се превърне в новата госпожа Илиева - нещо, за което Главния не си е и помислял.

[caption id="attachment_328703" align="alignright" width="300"]Глория Жоро Илиев никога не е имал истински чувства към Глория[/caption]

Въпреки множеството си забежки, Жоро Илиев винаги е твърдял, че жената за него е само една и се казва Мая Илиева. Точно затова, когато Мая Илиева разбира за изневярата му с Глория, Жоро Илиев вика певицата при себе си и й нарежда да си събира багажа и час по-скоро да излита за САЩ. Това е причината за дългото й турне през 1998-ма година, а Глория е натирена зад океана заедно с бившия си съпруг Илия Загоров.

"За Глория това бе нечовешко унижение. Тя беше луда по Жоро Илиев и вярваше, че той я обича. Грубото му поведение обаче и начина, по който на практика я изрита от страната, само за да запази брака си, я доведе до неврна криза. Глория не можеше да се съвземе от удара месеци наред и само тя си знае колко сълзи изплака в Америка", разказват свидетели на драмата на певицата, по времето, когато е била държанка на Жоро Илиев.

Защото се оказа, че Глория наистина не е била нищо повече от държанка. Главния бил привлечен от атрактивната визия на певицата, но винаги споделял пред близките си авери, че не изпитва по-силни чувства към нея. Затова и изобщо не му е трудно да я паряса, а месеци по-късно, след завръщането й в България, да откаже да поднови връзката си с нея.

"Това беше страшно унижение за Глория. Тя не бе престанала да го обича и се скъсваше да му звъни и да го търси, но той я загърби тотално. Предпочете да си пилее времето с далеч по-млади и дискретни момичета, вместо с амбициозната Глория, която му навлече проблеми и ядове с Мая Илиева. Той умираше от смях всеки път, когато някой му споменеше, че Глория иска да му става съпруга", разказват източниците.